Dagens Tarot Kort Lørdag 31 Juli 2021

Rettferdighet og ridderen av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å være sannferdig overfor deg selv og mot andre rundt deg. Dette kan være i forholdet ditt, til deg selv, din familie, ditt kjærlighetsliv eller din virksomhet eller din økonomiske situasjon. I utgangspunktet lyver du for deg selv for å unngå sannheten? Er du virkelig klar for endringene som må skje, handlingen som må implementeres, eller sier du bare at du er klar, så andre og dine tanker vil la deg være litt lenger i fred. Ja, du kommer unna med det, men er det virkelig slik du vil leve livet ditt. Stadig finne på ting, slik at du for en kort stund tror livet er ok, eller er du klar til å stramme opp og virkelig gå for det. Ting vil bare bli verre hvis du ikke gjør det, for på slutten av dagen lever du en løgn. Det er på tide å slutte å leve løgnen, og begynne å leve livet ditt.

 

Justice and knight of wands

Today is all about being truthful to yourself, to others around you. This could be within your relationship, with yourself, your family, your love life, or business, your financial situation. Basically, are you lying to yourself to avoid the truth? Are you really ready for the changes that need to happen, the action that needs to be implemented or are you just saying you are so others and your mind will leave you be just that bit longer. Yes, you will get away with it but is that really how you want to live your life. Constantly making things up, so that for a short while you believe life is OK, or are you ready to toughen up and really go for it. Things will only get worse if you don't, as at the end of the day you are living a lie. It's time to stop living the lie, and start living your life.

Legg igjen en kommentar