Dagens Tarot Kort Onsdag 28 Juli 2021

Døden og ni av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Når du har lyst til å gi opp, så er det normalt når du ikke burde det. Å gi opp å finne kjærligheten, gi opp å finne drømmejobben din, gi opp å starte en bedrift eller kanskje gi opp på deg selv generelt. Dette er en følelse du får når ting har vært veldig vanskelig og du fremdeles ikke ser de store endringene. Med alle anstrengelser du gjør så vil det komme små forandringer. Kanskje det er en finjustering her eller der som må gjøres for at resultatet skal vises tydeligere. Det handler ikke alltid om å starte på nytt, men mer om ikke å gi opp. Se på hva som har fungert så langt og hva som ikke er, og implementer det ene over det andre. I dag handler alt om å være aktiv, fortsett å gå fremover, belønningene er på vei.

 

Death and nine of wands

When you feel like giving up is normally when you really shouldn't. Giving up on finding love, giving up on your dream job, giving up on starting a business or maybe giving up on yourself in general. This is a feeling you get when things have been really hard and you still don't see the big changes. Although with every effort you do small changes are appearing. Maybe there's a tweak here or there that needs to be done in order for the result to show more clearly. Its not always about starting over again but more the case of not giving up. Look at what has worked so far and what isn't and implement one over the other. Today Is all about staying active keep moving forwards the rewards are on its way.

Legg igjen en kommentar