Dagens Tarot Kort Torsdag 22 Juli 2021

Yppersteprestinnen og ti av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Kjærlighet, familie, forhold, sikkerhet, stabilitet er alt der. Hvis du gjør en innsats, vil du se resultatene. I dag gir deg muligheten til å virkelig å drømme stort. Å bygge fremtiden du ønsker. Ikke la noen stjele drømmene dine eller stoppe deg fra å oppnå dem. Ikke la mennesker, frykten din, ikke din begrensende tro, la ingenting stoppe deg nå. Du har kraften og full kontroll. Du går inn i en ny virkelighet i dag, så slutte å se bak deg, da ingenting kan vokse derfra bare herfra, dette øyeblikket. Det er her mulighetene dine ligger. Få kontakt med din høyere feminine kraft og føl det virkelig i hjertet ditt. Ikke vær redd for å skinne.

 

High priestess and ten of pentacles

Love, family, relationships, security, stability its all there. If you apply the effort you will see the results. Today gives you the opportunity to really dream big. To build the future you want. Don't let anyone steal your dreams or stop you from achieving them. Not people, not your fears, not your limiting beliefs nothing is to stop you. You have the power and full control. Your entering a new reality today, so stop looking behind as nothing can grow from there only from here, this moment in time. This is where your opportunities lie. Connect with your higher feminine power and really feel it in your heart. Don't be afraid to shine.

Legg igjen en kommentar