Dagens Tarot Kort Tirsdag 13 Juli 2021

 

Verden og dronningen av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler alt om ditt emosjonelle selv. Det vil være mennesker i denne verden som ikke liker deg bare fordi. Ikke ha noe fokus på dem bry deg ikke engang, du vil aldri bli likt av alle. Du vil egentlig bare tiltrekke stammen din. Stammen din vil oppmuntre deg, hjelpe deg og støtte deg på hver eneste måte de kan, da de vil være som deg. Det er ingen gode eller dårlige ting i denne verden. Det er bare ting. Følelsene dine er det som fargelegger ting for å være positive eller for å være negative. Hvis du kan kontrollere følelsene dine, vil du se ting for hva de er. Bare ting. Ikke la noen kontrollere deg eller fortelle deg hvordan du skal være, ettersom de ikke er deg.

 

World and queen of cups

Today is all about your emotional self. There will be people in this world that don't like you just because. Don't focus on them, don't even care, you don't want to be liked by everyone. You really just want to attract your tribe. Your tribe will encourage you, help you, and support you in every single way they can, as they will be like you. There are no good things or bad things in this world. There are only things. Your emotions are what paints things to be positive or to be negative. If you can control your emotions you will then see things for what they are. Just things. Don't let anyone control you or tell you how you should be as they are not you.

Legg igjen en kommentar