På jakt etter kjærligheten

 

På jakt etter kjærligheten. - Skrevet av Sabrina

Den "På jakt etter kjærlighet" -delen av livet er definitivt utfordrende til tider.
Her er tingen: du kan sette deg selv der ute, men du vet ikke hvor lang tid det vil ta før du finner noen, eller hvem det vil være. Det er ukjennelig og ukontrollerbart, og usikkert.
Det er vanskelige, og hvis du har en ide om at en kjekk prins eller svimlende prinsesse kommer til å falle i fanget ditt, vil du ikke bare bli veldig skuffet, du vil også være uforberedt på når en god en kommer din vei.
Så det å lete etter “kjærligheten” kan være veldig utfordrene til tider.
Så vær forberedt.
Hva betyr det? Dette er hva jeg vil foreslå:

Bli god til usikkerhet. Det er ingen garanti for noe, og ærlig talt ville det ikke vært morsomt hvis det var med garantier. Om du finner noen som dater deg så vil det ikke være sikkert, og om personen du nettopp har begynte å date passer for deg, vil det også være uskikkert. Så forbered deg ved å bli god med “usikkerhet”, ved å øve på det mye. Gjør ting som har usikre resultater, som å starte en bedrift eller reise billig uten spesielle planer eller gjøre det til et mål å snakke med fremmede hver dag. Du blir mye bedre på det med konstant praksis.

Slipp dine idealer. Du har sannsynligvis noen anelse om hvem du leter etter - jeg kjenner folk som har laget et "ideel manns liste" med alle deres ideelle egenskaper eller en "ideell kvinne" -liste med en ønskeliste over hvordan hun vil se ut og hva hun vil være flink til. Lykke til med det. Du gjør det bare vanskeligere for deg selv hvis du trenger å finne den perfekte personen som ikke bare oppfyller alle disse idealene, men som har riktig kjemi og liker deg. I stedet kan du øve på å gi slipp på dine idealer og være åpen for det som dukker opp. Vi får ikke alltid det vi vil, men i stedet det vi trenger og bør ha. Vær nysgjerrig i stedet for lete etter det perfekte.

Bli følelsesmessig selvforsynt. I stedet for å håpe at en annen person vil komme til deg og oppfylle alle dine følelsesmessige behov, kan du lære å ta vare på dem selv. Du trenger ingenting annet enn det du allerede har, sittende akkurat der du er nå. Når du er fornøyd med deg selv, er du også klar til å være fornøyd med noen andre.

Gjør interessante ting. Utforske verden. Start noe kult. Gå på eventyr. Lær nye ferdigheter og språk. Bygg ting. Skriv ting. Gjør ting som er forskjellige fra de fleste andre. Utfordre deg selv. Skrem deg selv. Ikke bare vil du bli en mer interessant person, men du vil også ha det gøy, bli bedre på selvforsyning og usikkerhet, og ha noen gode historier å fortelle din fremtidige kjæreste. Dette vil også skyve deg ut av komfortsonen din, noe som gjør det lettere for deg å bli venn med fremmede og potensielt møte den “ene.”

Få orden på helsen og økonomien. Hvem vil date en taper? Ikke deg, og ikke din fremtidige ektefelle. Så begynn å trene, og bli i form. Sier ikke at du trenger å bli med på treningsstudioet, men gå en tur minst 10-30 minutter om dagen for å få blodet til å pumpe. Begynn å betale ned gjeld og bruke penger klokt, kanskje investere. Vær fantastisk. Vær den beste versjonen av deg selv som du kan være.

Hvis du gjør det meste på denne listen (du trenger ikke å gjøre alt), vil du være ganske forberedt på når kjærligheten banker på døren din. Husk at du må elske deg selv før du kan elske noen andre. Så bruk tid til å fokusere på deg.

Legg igjen en kommentar