Dagens Tarot Kort Søndag 11 Juli 2021

 

Eneboeren og pasjen av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Innimellom er det viktig å få kontakt med det indre. Nei det betyr ikke å ligge på sofaen og se på Netflix. Det betyr å sette på litt meditasjonsmusikk og sitte og føle kroppen din, cellene, organene, følelsene og tankene dine. Jo mer vi kobler oss sammen, jo mer har vi sjansen til å lykkes. Når var det sist du tok deg litt produktiv deg tid, og virkelig gikk inn, antar jeg aldri. Dette er ikke noe vi pleier å prioritere i livet vårt, og det er galt og må endres. Fordi hvis følelsene dine ikke kobler seg til kroppen, vil det aldri skje at hele deg kan jobbe med drømmene dine. I dag er en følelsesmessig begynnelse, så la dem komme inn. Spør deg selv hvordan du egentlig har det. Hvis du håper på solskinn og tusenfryd når kroppen din føles som om det er snøstorm, så gjett hvilken forbindelse du har til kroppen og drømmene du vil skal skje. Jeg vet at dette kan virke tøft, men start i dag og i morgen blir det litt lettere. Husk fremgang ikke perfeksjon

 

Hermit and page of cups

Every now and then it's important to to connect with your inner self. No that does not mean lying on the sofa watching netflix. It means put on some meditation music and sitting and feeling your body, your cells, your organs, your emotions and your thoughts. The more we connect the more we have chance of success. When was the last time you took some productive me time, like really connected, my guess never. This is not something we tend to prioritise in our life and that's wrong and needs to change. Beacsue if your feelings aren't connecting to the body then working on your dreams will never happen. Today is an emotional beginning so let them in. Ask yourself how do you really feel? If your hoping for sunshine and daisy's when your body feels like there is a blizzard then guess what, no connection, it won't happen. I know this might seem harsh but start today and tomorrow will become a bit easier. Remember progress not perfection.

Legg igjen en kommentar