Dagens Tarot Kort Onsdag 7 Juli 2021

 

Vognen og dronning av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er dagen for å få ting gjort. Ikke for å sitte på rumpa. Bruk dagen I dag for virkeig sett i gang. Bli ferdig med det som må gjøres. enten det er papirarbeid, sommerrengjøring eller å ringe den viktige telefonsamtalen du har utsatt. I dag er dagen for å gjøre det. Dagen er full av en sterk feminin energi som gjør deg mer bestemt og kraftfull enn noen gang. Så hvis det er positive vaner du trenger å håndheve, bruk dagen I dag som et springbrett. Ikke neste uke eller på mandag I DAG. Du er kul, i kontroll og kraftig, så hva som kommer din vei vet du at du kan fikse det eller håndtere det etter hva situasjonen trenger. Dette understreker mer din økonomiske situasjon, men kan gjelde for alle områder av livet ditt. Husk, bare gjør det.

Chariot and queen of pentacles

Today is the day for getting things done. Not for sitting on your bum bum. Use today as the day you kick your ass into gear. Get done what needs to be done. whether it be paperwork, summer cleaning or making that important phone call you have been putting of. Today is the day to do it. Today is full of strong feminine energy making you more determined and powerful than ever. So if there are positive habits you need to enforce then use today as your stepping stone. Not next week or on Monday TODAY. You are cool, in control and powerful, so whatever comes your way you know you can fix it or handle it or whatever the situation needs. This emphasises more on your financial situation but can apply to all areas of your life. Remember, just do it.

Legg igjen en kommentar