Dagens Tarot Kort Søndag 4 Juli 2021

Lykkehjulet og fem av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Når det gjelder fremtiden din, er det viktig å se på hele bilde. om det er smerte som noen har forårsaket deg eller en kjær som har dratt, forstå at det er to deler til en historie. Noen ganger husker vi bare hvordan andre har behandlet oss, og vi glemmer at vi kanskje ikke var så uskyldige heller. Ikke overanalyser for mye bare på deres atferd, se også på din egen. noen får frem det beste i oss andre det verste. Det betyr ikke at du er en forferdelig person, betyr bare at du trenger å stå for dine handlinger like mye som den neste personen. Husk å lyve for deg selv vil ikke forbedre eller fikse situasjonen, og heller ikke late som om du gjør det, det kan bite deg i rumpa senere. Dette er en dag for å forstå at du også har deltatt i historien eller situasjonen du husker. La det gå som som en helhet ikke bær nag fordi det bare er bortkastet energi. Ting skjer alltid av en grunn slik at vi kan lære å ikke klandre.

Wheel of fortune and five of swords

When it comes to your future it's important to look at the whole picture. whether it be pain that someone has caused you or a loved one leaving, understand there are two parts to a story. Sometimes we only remember how others have treated us and we forget that maybe we weren't so innocent either. Don't over analyse to much just on their behaviours also look at your own. some people bring out the best in us others the worst. doesn't mean your a horrible person just means you need to stand for your actions as much as the next person. Remember lying to yourself will not improve or fix the situation neither will pretending if you do it might bite you in the ass later. This is a day to understand that you have also taken part in the story or situation you are remembering. Let it go as a hole don't hold a grudge as that is just wasteful energy. things always happen for a reason so we can learn not to blame.

Legg igjen en kommentar