Dagens Tarot Kort Søndag 20 Juni 2021

Solen og page av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Når vi vokser opp så mister vi noen ganger vårt indre barn. hva dette betyr er at vi tar livet på alvor som voksne og har ansvar og regninger å betale. Ja, alt dette er bra, men på slutten av dagen kan vi lære mye av barna. Måten de lærer av livet og lever fullt ut. Så i dag, prøv å omgi deg med barn og barnebarn, og hvis du ikke har det heller, så ta kontakt med barnet inni deg. Du må nyte livet uansett hvordan det er akkurat nå, livet er her for å bli levd, ikke bare overlevde. Vær litt barnslig, le gjør noe morsomt og underholdende, og viktigst av alt, lær av dette slik at neste gang så kan det komme mer naturlig i stedet for at du må bli påminnet om å gjøre det. Nyt dagen i dag til ditt fulle potensiale. Omgi deg selv med det som du elsker og vet, og som får deg til å føle deg bra.

Sun and page of pentacles

When we grow up sometimes we lose our inner child. what this means is we take life seriously as we are adults and have responsibility and bills to pay. Yes, this is all good but at the end of the day, we can learn a lot from children. The way that they learn from life and live it fully.
So today try and surround yourself with children grandchildren and if you don't have either, then connect with the child inside of you. You need to enjoy life no matter what, it's here to be lived not just survived. Be a bit childish, laugh do something fun and enjoyable, and most importantly learn from this so that next time it can come more naturally instead of you having to be reminded to do it. Enjoy the day today to your fullest potential. Surround yourself that you love and know, make you feel good.

Legg igjen en kommentar