Dagens Tarot Kort Fredag 18 Juni 2021

Narren og åtte av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Noen ganger trenger du bare å gå bort, si at nok er nok og gå videre. Dette er ikke en enkel ting å gjøre, men det kan ha veldig lovende effekt for fremtiden din. Du må sette foten ned for deg. Hvis noen har skadet deg, kan du gå bort eller begrense kontakten eller skrive ned hva de sa og gjorde og lese det høyt, slik at du i det minste frigjør det.

Hvis noen ikke er hyggelige mot deg,så stopp å gi dem alt, uansett hvem de er. Dette er en tid for spenning og ta en risik, latter og virkelig leve livet. Ikke la noen holde deg tilbake hvis de ikke kan støtte eller følge deg, kanskje de ikke burde være en part av livet ditt, spesielt ikke nå

Fool and eight of cups

Sometimes you just need to walk away, say enough is enough and move on. This is not an easy thing to do but it can have very promising effects for your future. You need to put your foot down for you. If someone has hurt you step away limit contact or write down what they said and did and read it out loud so you can at least release it. If someone isnt being nice to you, then stop giving them your all, no matter who they are. This is a time for excitment and risk taking, laughter and really living life. Don't let anyone hold you back, because if they cant support or follow you maybe they shouldnt be apart of your life, especially not now

Legg igjen en kommentar