Dagens Tarot Kort Lørdag 12 Juni 2021

Verden og pasjen av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er en klar oppfølging fra i går, så det er viktig at du begynner å gjøre de små endringene hvis ikke vil i går ikke bare være en liten advarsel, det vil være sannheten. Du har nå endelig makten til å gjenvinne kontrollen din igjen. Du har kanskje nesten mistet den i går, men i dag kan du få den tilbake. I dag må du begynne litt annerledes, ikke så store endringer, men noen mindre. Slik at du kan stoppe denne følelsen av overveldet og følelsen av at du er alene. Universet er på din side og er også der for å veilede deg, så lytt til din indre stemme når du er i tvil. Dette er ikke en vanskelig tid, men det er heller ikke en enkelt, det er det bare. Finn en måte at du kan implementere alle disse små endringene i din daglige rutine, slik at du aldri trenger å føle deg slik igjen. Det betyr at du trenger å kommunisere, trenger å være ekte for deg selv, og også fortelle sannheten. Ikke mer hvite løgner bare for å få den andre til å føle seg bedre, for til slutt vil det ikke ordne seg.

World and page of wands

Today is a clear follow up from yesterday, so it's important you do start making those small changes if not yesterday want be a small warning it will be the truth. You now finally have the power to regain your control again. You might have nearly lost it yesterday but today you can have it back. Today you need to be starting a little different, not huge changes, but some minor ones. So that you can stop this feeling of overwhelmed and thinking you are alone. The universe is on your side and is also there to guide you, so listen to your inner voice when in doubt. This is not a difficult time, but neither is it simple, it just is. Find a way that you can implement all these small changes into your daily routine so that you never have to feel like this again. That means you need to communicate, need to be real to yourself, and also tell the truth. No more white lies just to make the other person feel better, as in the end that will not work out.

Legg igjen en kommentar