Dagens Tarot Kort Tirsdag 8 Juni 2021

Magikeren og esset av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort forteller deg at det er mange muligheter der ute, og at du er klar til å ta dem. Dette er fremtiden, dette er veien videre. Alt du trenger å gjøre er å forstå at du kan gjøre det. Dette er den perfekte dagen for å motivere deg til å være hodesterk og ta grep, ikke kast bort dagen på å utsette. Enten dette er innenfor kjærlighet, arbeid, forretning eller ethvert emne, det viktigste er sikkerhet. Som du stadig blir påminnet om, så må sikkerheten komme fra deg før den kan komme fra noen andre. Så slutte å se til andre mennesker og se på deg selv. Du har alt du trenger for å få det du vil, du trenger bare å bruke verktøyene dine.

Magician and ace of pentacles

Todays cards tell you that there are many opportunities out there and that you are ready to grasp them. This is the future, this is the way forward. All you need to do is understand that you can do it. This is the perfect day to motivate yourself to be head strong and take action, don't waste the day procrastinating. Whether this be within love, work, business or any subject, it's main indication is security. Like you keep getting reminded, that security comes from you before it can come from anyone else. So stop looking to other people and look at yourself.  You have everything you need in order to get what you want, you just need to want to use your tools.

Legg igjen en kommentar