Dagens Tarot Kort Tirsdag 1 Juni 2021

Rettferdighet og to av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Vær ærlig med deg selv, er livet ditt balansert, følger du planen du la, eller forteller du deg selv små hvite løgner for å gi deg selv unnskyldninger? Du må finne harmonien i det du gjør daglig. Det må ikke skrives i stein, men en slags rutine er bedre enn ingen rutine. Det eneste tingen vi alltid vil søke etter I livet er sikkerhet, enten det er økonomisk, emosjonell, fysisk eller mentalt. Så hva betyr dette at du da har en tendens til å sette deg inn i gale og kompliserte situasjoner, ettersom du håper noen andre kan gi deg dette. Kanskje ikke alle fire, men minst en eller to. Det er her du går galt, det er her du skal se mot en person og bare en person, DEG. Bare du kan gi alle disse fire i livet ditt, så slutt å se til andre eller fortell deg selv at jeg vil være lykkeligere når jeg finner en partner, jeg vil være lykkelig når jeg får den jobben, eller jeg vil være lykkelig når barna mine kan ta vare på seg selv . Det viktigste vi har i livet er tiden, så hvis du hele tiden lyver og sier at jeg vil være lykkelig når det skjer , vet du den lykken vil aldri komme. Denne sikkerheten vil aldri dukke opp og den eneste personen som har skylden er du. Se på livet ditt nå og finn lykken som allerede er der, og fortsett å minne deg selv på at du kan gjøre det, da lyver du ikke når du vet at du kan.

Justice and two of pentacles

Be honest with yourself, is your life balanced are you following the plan that you made or are you telling yourself small white lies in order to give yourself excuses? You need to find harmony in what you are doing daily. Doesn't have to be written in stone, but some kind of routine is better than no routine. In life the one thing we will always search for is security. Financial, emotional, physical and mental. So what this means is you then tend to put yourself in wrong and complicated situations as you hope someone else can provide this for you. Maybe not all four, but at least one or two. This is where you go wrong, this is where you should be looking to one person and one person only, YOU. Only you can provide all four within your life, so stop looking to others or telling yourself I will be happy once I find a partner, I will be happy once I get that job or I will be happy once my kids can take care of themselves. The most important thing we have in life is time so if you're constantly lying and saying I will be happy when then guess what that happiness will never arrive. That security will never show up and the only person whose fault that is you. Look at your life now and find the happiness that is already there and then keep reminding yourself that you can do it don't lie that you cant when you know you can.

Legg igjen en kommentar