Dagens Tarot Kort Fredag 28 Mai 2021

Keiseren og fem av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Det er på tide å samhandle og slutte å bli et offer for ditt eget liv. Det er som vi alle vet at vi er vår største fiende. I dag blir vi virkelig påminnet om dette og at det må endres. At det er på tide å ta kontroll over våre handlinger og følelser og gjøre livet til et vi ønsker å leve. Det er på tide å slutte med unnskyldninger om hva som ikke fungerer eller hva du ikke kan, og i stedet fokusere på hva som fungerer og hva du kan gjøre. Husk dette følelsesmessige traumet du har knyttet deg til, hindrer din suksess nå og for fremtiden. Enten det er kjærlighet, forhold, arbeid, virksomhet eller egenutvikling, stopper du deg nå fra å komme videre. Fortiden din definerer deg ikke, så slutte å la den gjøre det. Du har mer kontroll som du tror, og det er du som skaper disse situasjonene. Så hvis du vil at de skal være mer positive, så finn ut hva du har for å gjøre dem til det

Emperor and five of cups

Its time to get your act together and stop being a victim of your own life. It's like we all know we are our biggest enemy's. Today we are really reminded about this and that it needs to change. That it's time to take control of our actions and feeling and make life one we want to live. It's time to stop making excuses about what doesn't work or what you can't do, and instead focus on what does work and what you can do. Remember this emotional trauma you have attached yourself to is hindering your success now and for the future. Whether it be love, relationships, work, business or self development you are now stopping yourself from moving forward. Your past does not define you so stop making letting it. You have more control that you think and you are the one creating these situations. So if you want them to be more positive then guess what you have to make them so

Legg igjen en kommentar