Dagens Tarot Kort Søndag 23 Mai 2021

Djevelen og åtte av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er det en mulighet for at du vil føle deg både fastlåst og uinspirert. Som om det er bokstavelig er bind for øynene dine, noe som gjør det nesten umulig for deg å se fremtidige muligheter. Ikke bekymre deg, dette er normalt, vi overanalyserer situasjonene noen ganger, og det kan ta motet fra oss da alt vi fokuserer på er det negative og ikke noe av det positive vi har oppnådd. Uansett hvor ubetydelig dette kan føles nå, har det fortsatt en viktig rolle å spille i vår fremtidige suksess. Livet er ikke perfekt og vil aldri bli det, men du trenger fortsatt å nyte det. Ikke la disse negative tankene fjerne alt du har oppnådd så langt. Du har kanskje ikke flyttet fjell ennå, men du har flyttet noen veldig store steiner, ikke glem det. Husk at sinnet blir negativt slik at vi kan bevise for oss selv at vi virkelig vil ha det og virkelig kan gjøre det. Du kan, og du vil gjøre det du må feire de små prestasjonene uansett hva de vil være, de vil være det som kan oppmuntre deg til å se hvor langt du har kommet på slutten av dagen.

Devil and eight of swords

Today there is a possibility that you will be feeling both stuck and uninspired. As if there is a literal blindfold covering your eyes, making it nearly impossible for you to see future possibilities. Don't worry this is normal, we all overanalyse our situations sometimes and that then does discourage us, as all we focus on is the negatives and none of the positives that we have accomplished. No matter how insignificant they might feel now they still have an important part to play in our future success. Life isn't perfect and never will be, but you still need to enjoy it. Don't let these negative thoughts remove all that you have accomplished so far. You might not have moved mountains yet, but you have moved some very big rocks, don't forget that. Remember the mind becomes negative so that we can prove to ourselves that we really want it and can really do it. You can and you will do it celebrate the small accomplishments no matter what they will be as they will be what can encourage you to see how far you have come at the end of the day.

Legg igjen en kommentar