Dagens Tarot Kort Søndag 9 Mai 2021

Stjernen og syv av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Det viser hvor rikelig velsignet du er av universet, noe det fremgår av de forskjellige tingene rundt deg. Det er kanskje ikke så tydelig for øyeblikket. Husk at du har alt du trenger for oppfyllelsen i deg - det eneste du trenger er mot. Du har du alle grunner til å glede deg. Å se kortene er et budskap om å ha tro, for universet vil velsigne deg og frembringe alt du trenger. Det er først nå du kan sette pris på alt du har. Du bør være forsiktig med ønsker tanker og være oppmerksom på valgene du tar. Hvis du ikke klarer å bestemme deg på grunn av de mange tilgjengelige alternativene, bør du vurdere fordelene og ulempene ved hvert alternativ for å gjøre det beste valget. Ideene dine kan være så oppe i skyene, bare utviklet av fantasien. Så nå må du skille hva som er ekte , slik at du kan ta et bedre valg.

The star and seven of cups

Today is all about using your past to help develop your dreams not steal them away. Use your vulnerability to make you strong. Look at what stoped you before so that it doesn't keep stoping you now. Never be afraid ro dream big but the main thing is to do the action. Let the shell that you have covering you shater. The shell that we all use to protect ourselves with. But what does it actualy do to us. Itimits us , limits our potential. Shater the shell that says you don't deserve love, or your not wife or husband material. The shell that says your to fat, to skinny when all you really need is to be healthy. Stop letting your past keep steal your future dreams.

Legg igjen en kommentar