Dagens Tarot Kort Lørdag 15 Mai 2021

Solen og to av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag minner kort deg om at du må ta et valg. Dette er en mental beslutning ikke egentlig en fysisk, men likevel en som du må ta for å gjøre livet ditt bedre. Tenk på det på denne måten jo raskere du bestemmer deg, jo lykkeligere blir du. Dette er en tid for deg å føle deg fri og glad, ikke deprimert og bekymret. Se på livet ditt fra et perspektiv utenfor alt hvordan vil du ha det, eller trenger det ikke å være noen endringer. Lykke, suksess, kjærlighet, og overflod er her , du trenger bare å mentalt bestemme at du vil ha det og fortjener å ha det.

The sun and two of swords

Today cards are reminding you that you need to make a choice. Now, this is a mental decision not really a physical one, but one nevertheless that you need to make in order to make your life better. Think of it this way the sooner you decide the happier you will be. This is a time for you to feel free and joyful, not depressed and worried. Look at your life from an outside perspective is everything how you want it or doesn't there need to be a few changes. Happiness, success, love, abundance is here you just need to mentally decide that you want it and deserve to have it.

Legg igjen en kommentar