Dagens Tarot Kort Mandag 26 April 2021

Ypperestepresten og ti av beger

Det er tid for deg å ta livet ditt litt mer seriøst. Dagene vil passere uansett hva du gjør, så prøv å i det minste leve fullt ut. Gjør deg oppmerksom på hva du vil og få det til å skje. Husk at du skal leve i øyeblikk, ikke bare drømme. Ja du skal ha drømmer, men legg planer og ta grep for å gjøre dem mer til en virkelighet. Det spiller ingen rolle om det er en mann eller kone du vil ha, eller om det er at du vil starte din egen virksomhet, en ny jobb, å kjøpe ditt drømmehus eller kanskje være i stand til å pensjonere deg. Uansett hva drømmene dine er, ta dem på alvor, slik at du kan gjøre dem til virkelighet. På slutten av dagen kommer alt til deg. Hvis du virkelig føler det i hjertet ditt og er klar til å gjøre den endringen, så gjett hva du kan du kan gjøre det. Vi tror på deg, så det er på tide du gjør det.

The hierophant ten of cups

Its time for you to take your life a bit more seriously. The days will pas no matter what you do, so try to at least live to the fullest. Make your mind up about what you want and make it happen. Remember you should live for moments not just dreams. Yes have dreams but make plans and take action to make them more reality. Doesn't matter if its a husband or wife you want, or if its starting your own business, a new job, buying your dream house or maybe being able to retire. Whatever your dreams may be take them seriously, so that you can make them a reality. At the end of the day it all comes down to you. If you really feel it in your heart and your ready to make that change then guess what you can do it. We believe in you so it's time you do to.

Legg igjen en kommentar