Dagens Tarot Kort Fredag 23 April 2021

Vognen og ni av beger

I dag handler det om emosjonell bevegelse. Nå som vi mener å si med dette er at ting begynner å skje rundt deg, og det er på tide at du åpner opp følelsesmessig. Uansett hva du har vært gjennom tidligere, betyr det ikke at du skal være redd for fremtiden. La folk se hvem du er, ikke vær redd for å føle. Alt vi gjør i livet føler vi noe for, både positive og negative ting. Så hvis du ikke åpner deg, mister du fantastiske muligheter. Bare fordi i dag handler om ditt følelsesmessige selv og åpning, er det også en fysisk bevegelse. Dette kan være innenfor arbeid, kjærlighet, forhold eller vennskap. Dette betyr at hvis du leter etter kjærlighet, må du kanskje forlate huset eller kanskje bli med på et datingside på nettet, noe som er fysisk for å få det til. Samme med arbeid, forretning og vennskap for at du skal få det, må du først åpne deg opp, og for det andre, gjør noe fysisk for å få det til.

The chariot and nine of cups

Today is about emotional movement, now what we mean to say with this is that things are starting to happen around you and it's time for you to open up emotionally. No matter what you have been through in the past, it doesn't mean you should be afraid of the future. Let people see who you are, don't be afraid to feel. Everything we do in life we feel something for, both positive and negative things. So if you then don't open up you lose out on wonderful opportunities. Just because today is about your emotional self and opening up it is also physical movement. This can be within work, love, relationships and friendships. This means if you're looking for love then you might need to leave the house or maybe join an internet dating site something physical to make it happen. Same with work, business and friendship in order for you to get it you have to first open up, but secondly, do something physically in order to get it.

Legg igjen en kommentar