Dagens Tarot Kort Tirsdag 13 April 2021

Ypperstepresten og fem av mynter

I dag handler alt om dine tidligere satsinger. Du kan føle deg motvillige til å prøve noe nytt, da det kanskje ikke har fungert for deg tidligere. Dette betyr ikke at du ikke kan lykkes i fremtiden bare at du trenger å se på hele bildet. Hadde du en realistisk plan og fulgte du den. Var det bare opp i luften og kanskje bare ønsketanker, eller gjorde du handlingen bak det. Dette har mest å gjøre med din økonomiske sikkerhet, men gjenspeiler også deg som person. Du har et valg, vil du være tiggeren som bare noen gang har akkurat nok til å overleve eller vil du være velgjøreren i livet ditt som trives og lykkes. valget er ditt. Du vet at du kan gjøre det. Du har alle midlene for å nå dine mål og drømmer. Alt du trenger å gjøre er å tro og starte et sted. Ta en risiko, en sjanse for at livet kan bli bedre, og at det nå er din tid for deg å blomstre.

 

The hierophant five of pentacles

Today is all about your past ventures. You may feel reluctant to try something as it might not have worked for you in the past. This doesn't mean you can't succeed in the future just that you need to look at the whole picture. Did you have a realistic plan and did you follow it. Was it all just in the air and wishful thinking, or did you do the action behind it. This is mostly to do with your financial security but also reflects on you as a person. You have a choice, do you want to be the beggar that only ever has just enough to survive or do you want to be the benefactor of your life that thrives and succeeds. the choice is yours. You know you can do it you have all the means to accomplish your goals and dreams all you have to do is believe and start somewhere. Take a risk, a chance that life can improve and that now it is your time for you to bloom.

Legg igjen en kommentar