Dagens Tarot Kort Torsdag 1 April 2021

Narren og kongen av mynter

Noen ganger i livet må vi ta risiko for å lykkes. Ikke alt er svart og hvitt, og ikke alt vil ordne seg slik du vil ha det og slik er livet. I dag er en påminnelse om å ikke være redd. Ikke vær redd for å vise deg selv. De sier at du alltid kan gjøre feil , dette betyr at jo raskere du mislykkes, til fortere kan du lykkes. Jo flere feil du gjør i dag, jo mindre vil du gjøre i morgen. Dette betyr imidlertid ikke at du bør sette deg opp for å mislykkes og sikte på å mislykkes. Det betyr bare at hvis du ser det som lesjoner i stedet for å la det bli en emosjonell uttalelse. Vi lærer av hver beslutning vi tar den gode og den dårlige. Men det som virkelig påvirker fremtiden vår er hvor mye følelser vi legger i disse valgene. Så neste gang du føler at det ikke gikk slik du ønsket det, så fokuser på hva som kan gjøres for å gjøre det slik du vil ha det.

The fool and king of pentacles

Sometimes in life we need to take risks in order to succeed. Not everything is black and white and not everything will work out the way you want it to, that's just life. Today is a reminder to not be afraid. Don't be afraid to show yourself. They say you should always fail forward, this means the faster you fail the sooner you can succeed. The more mistakes you make today, the less you will make tomorrow. This doesn't however mean that you should set yourself up for failure and aim to fail. It just means that if you do see it as a lesson instead of letting it become an emotional statement. We learn from every decision we make, the good one's and the bad one's. But what really influences our future is how much emotion we put into these choices. So next time you feel that something didn't go the way you wanted it to, then focus on what can be done next to make it how you want it to.

Legg igjen en kommentar