Dagens Tarot Kort Søndag 21 Mars 2021

Verden og tre av staver

Dagens kort er en påminnelse om at vi kan oppnå alt vi setter i fokus. Dette betyr at du med både planlegging og effektivt arbeid kan du oppnå drømmene dine. Uansett hvor mye du tviler på deg selv eller føler at ting beveger seg for sakte for å lykkes, så kommer du deg dit. Sakte men sikkert endrer du deg til personen du ønsker å være. Ikke vær så hard mot deg selv på dager som ikke går som planlagt. Finn i stedet ut hva som kan gjøres den dagen eller i dag, og gjør resten i morgen. Ikke gi opp håpet ditt og drømmene dine om at de kan gå i oppfyllelse, hvis det er det du vil at de skal gjøre.

 

The world and three of wands

Today's cards is a reminder that we can accomplish everything we put into focus. This means that with both planing and effective work you can accomplish your dreams. No matter how much you doubt yourself or feel like things a moving to slow to succeed you will get there and you are getting there. Slowly but surely you are changing into the person you aspire to be. Don't be so hard on yourself on days that don't go as planed. Instead find out what can be done that day or today and do the rest tomorrow. Don't give up on your hope and dreams they can come true if you want them to

Legg igjen en kommentar