Dagens Tarot Kort Tirsdag 16 Mars 2021

Narren og esset av mynter

Dagen I dag skal du nyte livet og alle dets underverk. En dag hvor du kan være litt barnslig og dristig, og ikke ta alt så seriøst. Det er også økonomisk og åndelig vekst i dag. Dette betyr ikke at du ikke fungerer eller ikke gjør de tingene du trenger for å gjøre det, det betyr bare å gjøre det med glede og letthet. Hvis du jobber mot noe økonomisk, kan du fortsette med det, men kanskje med en annen tankegang. Hvis du går gjennom personlig utvikling, er i dag en dag der ditt indre barn vil ønske seg dette. I dag kan det frigjøres mange sterke energier, ettersom du kanskje ikke hadde sluppet denne delen av deg på veldig lang tid. Forstå at livet er her for å bli levd og nytes, ikke bare å gå dag ut og dag inn.

 

The fool and ace of pentacles

Today's is a day where you enjoy life and all its wonders. A day where you can be a bit childish and daring, not taking everything so seriously. There is also financial and spiritual growth within today. This doesn't mean don't work or don't do the things you need to do it just means do it with joy and ease. If your working towards something finacialy keep at it but maybe with a different mindset. If your going through personal development then today is a day where your innerchild will want out this can release a lot of strong energies as you might not have let this part of you out in a very long time. Understand that life is here to be lived and enjoyed not to just go day in and day out.

Legg igjen en kommentar