Dagens Tarot Kort Onsdag 10 Mars 2021

Keiserinnen og ti av staver.

Det er greit å si nei innimellom. Du kan ikke fortsette å bære verden på dine skuldre. Det jeg mener med dette er at det er ikke din jobb å hjelpe alle andre, og spesielt ikke de som ikke engang kan hjelpe seg selv. Ta et dypt blikk i speilet og begynn å se at du fortjener mer og bør behandles bedre. Kanskje det er på tide for deg å ta en liten pause fra menneskene som får deg til å føle deg mindre enn det du er. Gjør at du føler deg under dem. La dine positive følelser skinne ikke bry deg om andre mennesker, de er ikke deg. Hvis du aldri vil bli dømt eller snakket om, kan du også slutte å leve. Andre menneskers mening om deg, gjett hva som ikke har noe med deg å gjøre. Så begynn å være tro mot deg og hvordan du har det.

The empress and ten of wands

Its ok to say no every now and then sometimes its demanded of you. You can't keep carrying the world on your shoulders. What I mean with this is its not your job to help everyone else and especially not the ones that can't even help themselves. Take a deep look in the mirror and start to see that you deserve more and should be treated better. Maybe it's time for you to take a small break from the people who are making you feel less than what you are. Making you feel beneath them. Let your positive emotions shine, don't care about other people, they are not you. If you never want to be judged or spoken about you might aswell stop living. Others peoples opinion of you, guess what, has nothing to do with you. So start being true to you and how you feel.

 

Legg igjen en kommentar