Dagens Tarot Kort Tirsdag 16 Februar 2021

De elskende og syv av mynter

Normalt når du begynner å føle at du vil gi opp, er det da du virkelig trenger å fortsette. Ikke miste fokus på hvorfor du gjør det du gjør, og glem heller ikke belønningen som kommer til slutt. Enten dette er om å ta sjansen når det kommer til kjærligheten, en ny kampanje eller forretningsreise eller kanskje bare en ny livsstil for deg selv. Trikset er å ikke falle tilbake til dårlige og negative vaner. Ikke gi opp nå, husk at det alltid vil være noen eller noe som prøver å fraråde deg. Dessverre kommer ingenting i livet gratis, men vi har imidlertid valget om hvordan vi vil leve det. Du må tro mer på deg selv og vite at belønningen er verdt alt dette bryet til slutt.

The lovers and seven of pentacles

Normally when you start to feel like you want to give up then that's when you really need to keep going. Don't lose focus on the why your are doing what you are doing, and also dont forget about the reward at the end. Whether this be taking a chance when it come to love, a new promotion or business venture or maybe just a new way of life for yourself. The trick is to not fall into bad and negative habits. Don't give up now, remember there will always be someone or something trying to discourage you. Unfortunately nothing in life comes free but we do however have the choice of how we want to live it.You need to believe more in yourself and know that the reward is worth all this hassle in the end.

Legg igjen en kommentar