Dagens Tarot Kort Tirsdag 9 Februar 2021

Tårnet og esset av staver

Dagens kort minner deg om at selvsabotasje ikke er endringen du er ment å gjøre. Som du allerede vet, er livet vanskelig og vil alltid være det på mange områder, men å stoppe deg selv fra å prøve vil gjøre det umulig i stedet. Det er på tide å ta et dyp blikk på deg selv og se hvorfor fortsetter du å ødelegge alt du har jobbet så hardt for å bygge. Kanskje du ikke bryter ned alt, men det meste gjør du. Finn ut hvor programmeringen din er satt som forteller deg at du trenger å jobbe hardt og fremdeles ikke får til noe eller kommer deg fremover. Så ta ut en notisblokk og penn, og finn ut hvorfor. Husk at endring handler om handlingen som følger med den. Så dette er ikke tid for å sitte på rumpa og synes synd på deg selv, det er på tide at du virkelig, virkelig og til slutt stopper opp å gjenta det samme du har gjort . Hvis du ikke gjør det, vil dette bare fortsette, alt du bygger vil til slutt kollapse.

 

Tower and ace of wands

Today's cards remind you that self-sabotage is not the change you are meant to be making. As you already know, life is hard and always will be in many areas, but stopping yourself from even trying will make it impossible instead. Its time to take a deep look at yourself and see why is it you keep destroying everything you have worked so hard to build. Maybe you don't break down all of it, but most of it you do. Find out where your programming is set to keep telling yourself that you need to work hard and still not get anything or anywhere. So take out a notepad and pen, and figure out your why. Remember, change is all about the action that comes with it. So this is no time to sit on your ass and feel sorry for yourself, it's time you really, truly and finally make a stop to repeating all the same shit. If you don't then this will just keep happening, everything you build will eventually collapse.

Legg igjen en kommentar