Dagens Tarot Kort Lørdag 6 Februar 2021

Solen og ti av beger

Dagens energi har en følelse av ikke ta verden så alvorlig. Du har lov til å slappe av og ha det gøy, ikke alt handler bare om hardt arbeid. Det handler også om å feire det harde arbeidet du har gjort til nå. Ta denne dagen til å slappe av og lade opp energien. Ha det gøy, slapp av og gjør noe for deg. Enten det handler om å tilbringe mer tid med familien din, venner eller bare litt deg tid. Noen av dem vil hjelpe. Nå og da trenger vi dager som dette for å hjelpe oss å holde kursen på fremtiden vi ønsker. Så feir i dag og fortsett fremover i morgen.

 

The sun and ten of cups

Todays energy has a don't take the world so seriously type of feel to it. You are allowed to relax and have fun not everything is just about hard work. It is also about celebrating the hard work you have done up until now. Take this day to relax and recharge your energy. Have some fun, let lose and do something for you. Whether that be spending time with your family, friends or just some me time. Any of them will help. Every now and then we need days like this to help us stay on course for the future we want. So celebrate today and keep moving forward tomorrow.

Legg igjen en kommentar