Dangens Tarot Kort Mandag 11 Januar 2021

Den hengte mannen og to av staver.

Du må kanskje se på ting fra et annet perspektiv i dag.

Det er viktig at du ikke stopper det du gjør. Ikke la deg bli motløs og umotivert. Hold deg sterk og tro mot din vei. Du har startet noe nytt i livet ditt, et nytt prosjekt, en ny jobb, eller kanskje bare en ny måte å se verden på. Uansett hva det måtte være, er dette ikke tiden for å stå stille. Ikke la fortiden din bestemme fremtiden din du har gjort det lenge nok. Det er tid for deg å endre historien din. Hvilket liv vil du ha, og hvordan eller hva må du gjøre for å få det? I dag handler det om å planlegge så planlegg klokt. Ikke glem at ingen planer vil fungere med mindre du faktisk gjør det du sier du skal gjøre, hold deg selv ansvarlig. Struktur dagen i segmenter slik at du vet at du vil nå dine mål. Det spiller ingen rolle om dette bare handler om å rengjøre huset eller kjøpe nye møbler, uansett hvor små eller store de måtte være, bør du ha en handlingsplan slik at du ikke blir sidesporet.

The hanged man and two of wands

You might need to look at things from a different perspective today.
It's important for you not stop what your doing. Don't let yourself get discouraged and unmotivated. Stay strong and true to your path. You have started something new in your life, a new project, a new job, or maybe just a new way of looking at the world. Whatever it may be, this is then not the time to stand still. Don't let your past determine your future you've done that long enough. Its time for you to change your story. What life would you like and how or what do you need to do to get it? Today is about planning so plan wisely. Don't forget no plan will work unless you actually do what you say you are going to do, hold yourself accountable. Structure your day in segments so that you know you will achieve your goals. It doesn't matter if this is just about cleaning your house or buying new furniture, however small or big it might be, you should have a plan of action so that you don't get side-tracked.

 

 

Legg igjen en kommentar