Dangens Tarot Kort Tirsdag 5 Januar 2021

Dagens Tarot Kort Lørdag 9 Mai 2020

Magikeren og pasjen av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort handler om å utnytte det fulle potensialet ditt i stedet for å holde tilbake. Det handler om å lære nye ting og utfordre deg selv i livet. Gjør livet morsomt og spennende igjen. Kanskje du vil begynne på et nytt kurs, søke på en ny jobb, en ny virksomhetssatsing, eller kanskje du endelig føler deg klar til å invitere sann kjærlighet inn i livet ditt. Uansett hva du fokuserer på, du kan gjøre det . Disse kortene forteller deg at tiden er inne for å ta et grep nå, og alle tegn på å holde tilbake ville bety å miste muligheten til å bli den beste versjonen av deg selv. Ikke hold tilbake, du har alt du trenger for å gjøre dette til en suksess. Husk at du er mektig, skap din indre verden, og den ytre vil følge etter, vite at du er verdt det.

 

Magician and page of pentacles

Today's cards are all about tapping into your full potential rather than holding back. It's about learning new things and challenging yourself in life. Make life fun and exciting again. Maybe you want to start learning a new course, applying for a new job, a new business venture, or maybe you finally feel ready to let true love into your life. Whatever your focus is on, you can do it. These cards tell you that the time to take action is now, and any signs of holding back would mean missing the opportunity of becoming the best version of yourself. Don't hold back, you have everything you need to make this a success. Remember, you are powerful, create your inner world, and the outer will follow, know that you are worth it.

Legg igjen en kommentar