Er du klar for kjærlighet

Er du klar for kjærlighet? - Skrevet av Tarot Søstrene

Kjærlighet beveger verden og vi kan ikke leve uten den.

På den ene siden ønsker vi alle å være ønsket; vi vil føle sommerfuglene i magen; vi vil føle den ubegrensede lidenskapen to mennesker kan dele. På den annen side ønsker vi ikke å inngå kompromisser; vi ønsker ikke å jobbe hardt og prøve vårt beste for å holde forholdet i gang; vi vil ikke legge alt i det; vi vil ikke prøve i tilfelle vi mislykkes.

Vi gir opp for lett fordi det er lettere å gå videre enn å prøve å løse problemene og komme på samme side som partneren. Det er nesten som om en følelsen er for mye arbeid. Folk prøver å ikke føle noe, for hvis de ikke føler noe, kan de ikke bli skadet. Vi beskytter oss selv og vi frarøver oss det vakreste på samme tid.

Vi trenger kjærlighet enten vi liker det eller ikke. Selv om vi føler at vi ikke er klare for det, trenger vi det fortsatt. Vi trenger alle noen som vi kan snakke med midt på natten, som forstår oss selv når vi ikke forstår oss selv. Vi trenger noen som vil fortelle oss "Alt kommer til å bli i orden", som vil gi oss et sted å gjemme oss fra verden. Kjærlighet betyr at vi vil løpe TIL ham / henne, ikke bort fra ham / henne.

Hvis noen forteller deg at han ikke er klar for kjærlighet, ikke tro på ham. Den mannen har bare ikke funnet den rette personen ennå. Det handler ikke om å være klar for det så mye som å være åpen for å motta det når det kommer. Ikke alt styres av sinnet - kjærlighet er vill og uforutsigbar. Kjærlighet har en mer åndelig enn rasjonell forbindelse. Derfor kan det ikke styres av sinnet. Hvis du tror du ikke er klar for det, betyr det egentlig ikke noe. Det er bare ditt rasjonelle sinn som prøver å beskytte deg mot frykten for fremtiden. Kjærlighet kan ikke kontrolleres. Det kommer og går som den vil. Det banker ikke på døren din; det ber ikke om din tillatelse til å komme inn i livet ditt. Det bare dukker opp rett og slett. Du skjønner at den er her når hjertet ditt begynner å slå raskere.

Hopp rett inn i det. Det spiller ingen rolle om du kommer til å finne en haug med glede og latter eller noen tårer også. Ta alt som det kommer - fordi kjærlighet noen ganger betyr alt eller ingenting. "Du vil enten ha hele meg, eller du får ingenting."

Alt som er sannhet er at vi er redde. Vi er redde vi vil oppleve smerte. Vi ønsker ikke å bli skuffet og bli skadet - eller vi er redd vi kan skade noen andre. Så vi holder hjertet låst i et bur - eller i verre scenarier, vi oppfører oss som om vi ikke har det. Vi gjør alt dette mot oss selv bare for å beskytte hjertet vårt mot potensiell smerte som kan eller ikke kan skje. Vi innser ikke at frykten for at noe ille kan skje oss er mange ganger verre enn hva virkeligheten noen gang kan være. Denne holdningen er et produkt av negativ tenkning, for frykten er en tanke-dreper, og den kan bare sette pause på vår fremdrift. Hjertet ble ikke gitt til oss for å bli låst. Vi ble født på denne planeten for å finne lykken i livet.

Det er det. Lykke. Vårt mål i livet er egentlig ikke å ha en god karriere, tjene massevis av penger eller ha en prestisjetung rolle i samfunnet hvis vi føler at vi må oppnå disse tingene (hvis vi føler oss forpliktet til å gjøre det). Lykke er ikke noe vi kan tvinge frem. Det flyter. For å finne lykken, må vi frigjøre hjertet vårt slik at det kan danse og veilede oss.

Hvis vi lever med åpent hjerte, kommer vi fra positive og kjærlige vibrasjoner som tiltrekker kjærlighet og positiv energi til gjengjeld. Det er en enkel ligning: hvis vi elsker oss selv og vi går gjennom livet med et åpent hjerte, vil vi tiltrekke mer kjærlighet og frastøte de dårlige, ekkle og tårevåte saker.

Vi kan bygge en mur rundt hjertet vårt; vi kan handle som om vi er utilgjengelige eller ikke klar;

Vi kan handle som om vi ikke er sikre ... Så kommer en dag da vi møter noen som vil gjøre oss klare for kjærlighet på et øyeblikk. Plutselig vil vi ikke være redd for et fall eller skuffelse. Vi vil bare åpne hjertet vårt og begynne å fly. Frykten forsvinner.

Ingen har vært og vil aldri være 120% klare for kjærligheten. Men det finnes ikke en god grunn for å jobbe så hardt for å hindre at det kommer til oss. Livet kommer til å gi oss flere muligheter til å finne personlig lykke. Det ville være synd å gå glipp av dem alle bare fordi frykten for å mislykkes er så stor at den helt styrer oss.

Du vil ikke våkne opp som en åtti år gammel dame/mann full av anger, uoppfylte ønsker og urealisert potensial. Derfor prøver jeg å fortelle deg: ikke vær redd og ikke bekymre deg for det. Hvis du leter etter kjærlighet, fortsett å lete fordi han eller hun er et sted der ute helt sikkert. Hvis du er redd for å bli skadet, ikke vær det. Smertene du forestiller deg er mye verre enn det du skal oppleve. Forvent bare det beste. På den måten vil du gi deg selv tillatelse til å finne lykken du i det skjulte leter etter.

Legg igjen en kommentar