Loven om Tiltrekning

Loven om tiltrekning Skrevet av Tarot Søstrene

Du kan ha et liv utover det du noen gang kunne forestille deg bare ved å endre tankene dine. Det er virkelig så enkelt! Alt som kommer inn i livet ditt akkurat nå er på grunn av det du tenker i tankene dine.

Livet ditt er en fysisk manifestasjon av tankene dine. Uansett hva du tenker er det du tiltrekker deg.

Kvantefysikken sier at sinnet former det som vi oppfatter. Hver tanke vi har har en frekvens, noe som betyr at vi kan måle den. Så i det vesentlige sender tankene ut et magnetisk signal som igjen tiltrekker ting til deg.

Vi har omtrent 60.000 tanker i gjennomsnitt om dagen, og realiteten er at vi ikke kan kontrollere dem alle, men vi har kontroll over følelsene våre og følelsene våre styrer tankene våre. Du kan ha lagt merke til at et skifte i følelsene dine ikke bare kan endre hele dagen, så forestill deg om du kunne endre hele livet ditt!

Husk at uansett hva du tenker og føler i dag er din fremtid.

Hvis du kan føle deg sunn, velstående og ha kjærlighet rundt deg, vil universet erkjenne det og svare på sjelens natur gjennom frekvensen du sender ut. Det er derfor det er så viktig å ha det bra fordi dette sender et signal ut til universet.

Dette kalles loven om tiltrekning. Så så lenge du tenker, fungerer loven om tiltrekning.

Du vil merke at når vi er positive, tiltrekker vi positive mennesker og hendelser inn i livet vårt. En bekreftende tanke er hundrevis av ganger kraftigere enn en negativ tanke.

En annen måte vi kan ha kontroll over tankene våre er ved å sette en intensjon. Dette betyr at du fokuserer på de tingene du vil med mye lidenskap, og tankene dine er å forme det du oppfatter ... og så vil universet rett og slett gi deg det.

Det er bare tre enkle trinn for å hjelpe deg med å få livet utover det du noen gang kunne forestille deg:

  • Spør:Fortell Universet hva du ønsker!

Handling: Skriv det ned på et papir.

  • Tro:Tro at detallerede er ditt!

Universet vil begynne å omorganisere seg selv og få det til å skje for deg.

  • Motta: Følhvordan det vil føles når det kommer til deg!

Når du føler deg bra, setter du deg selv opp i frekvens. Jo mer lidenskapelig du er rundt det, jo raskere vil det komme.

Og hva kan du gjøre AKKURAT  for å begynne å snu livet ditt ... Uttrykk takknemlighet !!

Lag en liste over alle tingene du er takknemlig for. Du kan artikulere det når du våkner om morgenen og når du starter dagen, eller du kan skrive en liste på slutten av dagen før du legger deg. Denne handlingen vil forandre energien din som igjen vil forandre tankene dine. Takknemlighet bringer mer inn i livet ditt ... og hvem vil ikke ha mer!

Så, venner, det er viktig å stole på prosessen ... da destinasjonen vil gi deg livet utover det du noen gang kunne forestille deg. DIN FRIHET OG KRAFT SKJER NÅR DU SKAPER DIN EGEN VERKLIGHET!

Alt vi er er resultatet av det vi har TENKT” ~ Buddha

Kjærlighet og lys, Sabrina

Legg igjen en kommentar