Dagens Tarot Kort Onsdag 2 Desember 2020

Den hengte mannen og tre av mynter - Skrevet av Tarot Søstrene

Dagens kort antyder at det er på tide å ta et skritt tilbake, for å se hele perspektivet. Ikke glem at noen ganger for å lykkes, kan du trenge hjelp eller veiledning. Ikke vær redd for å innrømme at du kanskje ikke ser det fulle potensialet ditt akkurat nå, og det er helt i orden. Slutt å bekymre deg for fortiden din du er i kontrollen nå. Du trenger samarbeidet med andre for å lykkes og gjøre dette til en triumf i livet ditt. Ikke hold tilbake, bare sørg for at du ser og forstår alt før du handler.

 

The Hanged Man and three of pentacles

Today's cards suggest its time to take a step back, in order to see the full perspective. Don't forget that sometimes in order to succeed you might need help or guidance. Don't be afraid to admit that you might not see your full potential right now, it's all right. Stop worrying about the past, your in control now. You need the collaborate with others in order to succeed and make this a triumph in your life. Don't hold back, just make sure that you see and understand everything before you act on it.

Legg igjen en kommentar