Dagens Tarot Kort Torsdag 26 November 2020

Djevelen og ridderen av beger.

Du trenger ikke å ta helt av for å virke trygg , det er bare usikkerheten din som skinner gjennom. Ikke prøv å være noe du ikke er, da det på slutten av dagen kan være vanskeligere for deg å følge med på hvem eller hva du later som du. Ingen i livet er perfekte, vi har alle våre feil, men det du trenger å forstå er at feilene dine er en del av deg. De er der for å hjelpe deg med å forbedre deg litt mer hver dag. Hvis du ikke kan godta den du er, hvordan skal andre kunne akseptere deg? Alt kommer først fra oss, uansett om det er kjærlighet, penger, familie, venner eller noe annet. Du bør elske dine feil like mye som dine perfeksjoner. Hvis du ikke gjør det, vil tankene dine alltid hjelpe deg slik at du vil nøye deg med mindre. Det kan handle om en dårlig jobb eller kanskje mindre inntekt, ingen kjærlighet i livet ditt, eller venner som ikke bryr seg om deg. Alt dette henger sammen, og hvis du ikke føler i hjertet at du er verdt det, så vil du ikke få det du fortjener i livet.

The devil and knight of cups

You don't need to be over the top to seem secure that way it is only your insecurities that shine through. Don't try to be something you are not, as then by the end of the day it might be harder for you to keep up with who or what you're pretending to be. No one in life is perfect, we all have our flaws, but what you need to understand is that your flaws are apart of you. They are there to help you improve a little more every day. If you can't accept who you are, then how are others going to accept you. It all comes from within us first regardless of whether its love, money, family, friends or anything else. You should love your flaws just as much as your perfections.  If you don't, then your mind will always help you settle for less. It could be a worse job or maybe less income, not the love of your life, or friends who don't care about you. All these are connected, and if you don't feel it in your heart that you are worth it, then you will not get what it is you deserve in life.

Legg igjen en kommentar