Dagens Tarot Kort Torsdag 5 November 2020

De elskede og fire av staver

Det kan være noen konflikter i hjemmet ditt, mellom deg og din familie eller deg og partneren din. Eller kanskje du føler en konflikt i deg selv og det kan også være tilfelle. Alle må få si sin mening ikke bare en person som skal bestemme alt. Dette påvirker både livet ditt og deres, så prøv å finne et midtpunkt der du kan være enig eller enig i å være uenig. Dette er ikke en tid for argumenter eller dumme kamper om hvem som har rett og hvem som har feil. Dette er den perfekte tiden til å være sterke sammen og nyte livet sammen. Hvis du er alene, vet du at du også kan være lykkelig og føle deg oppfylt. Du trenger ikke folk rundt deg for å føle deg hel. Helheten kommer innenfra. Feir livet og alle dets gleder, spesielt i tider som disse. Bruk din positive energi til å nyte dagen, ikke gjør den til en negativ. Det vil alltid være tider der du føler deg glad, og andre er triste. Det fine med dette er at du kan velge fra det øyeblikket du våkner. Så i dag er det viktig for deg å velge å finne lykke på dagen i stedet for å se på alle problemene du fremdeles ikke har løst. Løsninger har en raskere måte å presentere seg når vi føler oss bedre selv.

The Lovers and four of wands

There may be some conflict within your home, between you and your family or you and your partner. Or maybe you feel conflicted within yourself that can also be the case. Everyone must get a say, not for one person to decide everything. This affects both your life and theirs, so try and find a middle point where you can agree or agree to disagree. This is not a time for arguments or silly fights over whos right and whos wrong. This is the perfect time to be strong together and enjoy life together. If you are alone, know that you can be happy and feel fulfiled in your own company too. You don't need people around you to feel whole. The wholeness comes from within you. Celebrate life and all its joys, especially in times like these. Use your positive energy to enjoy the day, not turn it into a negative one. There will always be times where you feel happy, and others sad. The beauty of this is you can choose from the second you wake up. So today it's important for you to choose to find happiness in your day instead of looking at all the problems you still haven't solved. Solutions have a quicker way of presenting themselves when we feel better about ourselves.

Legg igjen en kommentar