Dagens Tarot Kort Mandag 26 Oktober 2020

Verden og fire av mynter.

Noen ganger kan det være noen dager som både er positive og negative i andre områder. Vel, det ser ut som i dag er en av disse dagene. Universet liker å ta oss tilbake og minne oss på hvordan det føltes da vi oppnådde våre økonomisk mål. Universet gjør dette for å oppmuntre oss til ikke å gi opp, ettersom vi vet at vi alltid kan gjøre det igjen. Denne påminnelsen kan ha en negativ innvirkning på deg, men bare hvis du lar det. Vil du mimre om tidligere tider og ikke fokuserer på fremtiden din. Livet er en stadig skiftende reise, og noen ganger må vi tilpasse oss disse endringene for å fortsette å lykkes. Hvis vi ikke gjør det, kan tidene bli vanskeligere enn vi tror eller til og med trenger å være. Se på hva du kan gjøre i dag, ikke hva du gjorde i fjor, da det kanskje ikke fungerer lenger. Verden er full av nye muligheter du bare trenger å se dem.

The World and four of pentacles

Sometimes, there can be some days that are both positive in some ways and also negative in others. Well, it looks like today is one of these days. The universe likes to take us back and remind us how it felt when we achieved our goals financially. It does this to encourage us not to give up as we know we can always do it again. This reminder might have a negative effect on you, but only if you let it, as you will be reminiscing in the past, and not focusing then on your future. Life is an ever-changing journey, and sometimes we need to adapt to these changes in order to keep succeeding. If we don't, then times might become harder than we think or even need it to be. Look at what you can do today, not what you did last year as that might not work anymore. The world is full of new opportunities you just need to see them.

Legg igjen en kommentar