Rosen Ligger Åpen. Det skjer for deg, ikke til deg

Rosen Ligger Åpen. Det skjer for deg, ikke til deg

Rosen Ligger Åpen. Det skjer for deg, ikke til deg - Skrevet av jeanne

Livets utfordring er å holde hjertet åpent når du helst vil lukke det. Å la livet åpne deg. Å åpne deg gjennom smerte og tap. Å kunne la det som faller bort falle bort.

Å være menneske er en modig handling. Et godt levd liv er fullt av tap og tragedier, like mye som triumfer og eventyr. Uansett hvor du befinner deg for øyeblikket, lokker livet deg til å holde hjertet åpent, uansett hvor vondt det er. Å kontinuerlig utfolde seg.

Kanskje du går gjennom en vanskelig tid akkurat nå. I stedet for å forbanne vanskeligheten, se det som en velsignelse. Å åpne deg for sannheten om at livet, kanskje, så vanskelig som det kan være, skjer for deg, ikke til deg. Og en dag, i en ikke altfor fjern fremtid, kan du bare velsigne det som brøt deg ned og åpnet deg opp fordi verden trenger deg åpen.

Nå er det på tide å gå forsiktig. Å behandle deg selv som en øm, søt baby. Å pakke deg inn i et teppe og stole på at moren din har vugget deg . Sjøen er ikke uten bølger, men du er trygg og du blir holdt. En dag, ikke så langt fra i dag, vil du se tilbake på forandringen og livets poesi.
Alt kommer til å bli ok.

 

Arbeid lyset ditt.

Alt kommer til å bli OK. La det åpne deg.

Legg igjen en kommentar