Ny Månen 16 Oktober 2020

Ny Månen 16 Oktober 2020

Ny Månen 16 Oktober 2020

Har dere spent dere fast! Vi er I et vilt kosmisk eventyr i oktober.

Måneden begynner med fullmåne og avsluttes med fullmåne på Halloween. Dette er det som kalles en Blå Måne. Vi kan nesten alltid garantere et mer emosjonelt utfall for vi er på en følelsesmessig berg-og-dalbane-tur.
Mellom disse månesyklusene har vi også Merkury som går tilbake for å hjelpe til med å fyre opp under brannene litt mer. Videre vil Mars som allerede er i retrograd-modus i Væren, være i en tøff linje med kraftige Pluto, Saturn og Jupiter. Selv nymånen vil være i en utfordrende posisjon. På den positive siden har vi Pluto direkte og nydelig Venus kommer inn I Vekten mot slutten av måneden.

Oktober er full av situasjoner som får oss til å tenke og hendelser som vil presse oss mot å gå inn og konfrontere vår egen frykt eller besettelser.

Våre tanker gikk mot fortiden igjen den 13. oktober da Merkur gikk retrograd i Skorpionen. ‘hvis jeg ikke var blakk, da ville det være '. Vi kan oppleve at datamaskiner gjør mystiske ting ... TV-er og mobiltelefoner, slutter å jobbe ... du lager mange skrivefeil, og selvfølgelig er misforståelser og feilkommunikasjon normen. Sjekk, sjekk og sjekk er det generelle temaet under en Mercury retrograd syklus. Å finne løsningene er en øvelse i dyp konsentrasjon og utholdenhet. Mot slutten kan vi alle være litt lei av å håndtere ting som ikke fungerer, men hvis du lar frustrasjonene dine overvinne deg, blir ting bare enda verre. Dette er leksjoner i tålmodighet.

Ny Månen den16. oktober I Vekten vil også være utfordrende. Normalt handler en nymåne i Vekten om fred og harmoni, men denne måneden vil den være i en tøff T-firkantoppstilling med Mars og Pluto. Nymåner i Vekten vil vanligvis at vi skal komme sammen, jobbe sammen, finne en midtvei og gå videre sammen. Ny Månen er imidlertid firkantet (hardt aspekt) transitt til Saturn og Pluto i Steinbukken, og motstridende Mars retrograd i Væren. Au! Så følelsen av fred og harmoni i Vekten kan mangle veldig I denne nymånen. Vi kan føle oss stoppet, begrenset og overveldet takket være Saturn, som kjemper om makten og kontrollen takket være Pluto, og sinne kan komme ut av kontroll takket være Mars retrograd.

Intensitetsnivået øker ti ganger den 22. oktober når solen går inn i den lidenskapelig Skorpionen. Når solen går igjennom skorpionen , begynner vi å føle en dyp følelse av styrke og indre transformasjon. Vi blir mer hemmelighetsfulle og bestemte om ting. Vi vet hva vi vil, og vi går etter det! Skorpionen er assosiert med det underbevisste og energien er like kraftig og mystisk som havene som vi vet lite om hva som ligger i dypet under.
Intensiteten til Skorpionen er som orkanen som treffer bredden. Store mengder vann var på farten, og ingenting skulle stoppe det. Skorpionen er også et fast tegn, noe som betyr at den er motstandsdyktig mot endringer. Den holder ting inne og er uvillige med å gi opp sine gamle måter å gjøre ting på. Men når demningen går i stykker, går den virkelig i stykker. Tenk på disse tingene mens solen er i Skorpionen.

Et behov for balanse og skjønnhet kommer tilbake 27. oktober når Venus kommer inn I Vekten. Når Venus er i tegnet hun styrer, får vi glede oss over den sanne essensen av eleganse, raffinement og skjønnhet i alle former. Vekten er assosiert med rettferdighet og balanse. Alt som har med grovhet i konfrontasjon å gjøre, må unngås for enhver pris. Vekten er et luftegn, så energien er lett og rask. Når Venus, er i Vekten, gir hun oss en følelse av fred og ro. Hun ønsker å gjøre andre lykkelige og er mer enn villige til å inngå kompromisser, som noen ganger vil skade deg. Det er lett å se den andres synspunkt mens Venus er i Vekten.

Den siste dagen i måneden har vi nok en fullmåne, denne fremhever det faste tegnet Tyren. Denne fullmåne vil helt sikkert føles litt uhyggelig siden det også skjer tilfeldig med Halloween. Denne hedenske høytiden var feiringen av solen som begynte sin nedstigning til den sørlige halvkule; derfor handlet festivalene de holdt om “Solens død”. Symbolsk kan denne fullmånen på denne dagen faktisk representere en død av gamle trossystemer, ideer og tradisjoner som til slutt vil forsvinne en dag i nær fremtid. Imidlertid er alt mulig under denne fullmånen da uforutsigbar Uranus vil konjunkture fullmånen og Skorpionens Sol står motsatt i den andre enden. Denne kombinerte energien har potensial til å bringe inn uventede og spennende møter eller hendelser som igjen vil ryste opp I vår verden.

Å tilpasse seg endringene krever ekstra innsats, og enhver spenning kan gjøre nervene våre litt frynsete. Disse uventede og ganske muligens uønskede endringene kan manifestere seg, gjennom en partner eller gjennom en ekstern hendelse. Selv om det opprinnelig opprører oss, så vi vil kanskje motstå endringene først, men det ville være lurt å holde et åpent sinn for eventuelle nye muligheter som dukker opp.

Legg igjen en kommentar