Fullkommenhet – Rettferdig bringebær

Kort nr. 3  Fullkommenhet – Rettferdig bringebær:

Dette kortet indikerer beskyttelse og en indre konflikt mellom å ville se bra ut og ha medlidenhet med andre. Forbli snill og uten tilknytning til et utfall. Å ha rett og fortelle andre at du har rett, støtter kanskje ikke den forståelsen du ønsker.

Jeg har de samme høye standardene for meg selv som jeg har for andre.


Historien: 

Bringebær trenger ingen sminke for å fremheve de utsøkte funksjonene hennes, men hun har det på seg det likevel. Hun er en perfeksjonist, hun snakker sannheten til enhver tid, og tror at hun hjelper andre ved å dele sin sannhet. Selv om uttalelser som barnet ditt er overvektige er ærlige, får de andre til å unngå henne. Ensom søker hun rådene fra favoritten sin. Bringerbær, som lærer henne at ærlighet uten godhet er grusomt. Hennes nye sårbarhet lar henne se skjønnheten i andre så vel som i seg selv.


Inspirasjon: 

Er du for hard mot deg selv og følgelig mot andre? Begynn å se etter hva som er riktig og bra i din verden, så ser du det.

Personlig henvendelse: 

Hvor fokuserer jeg for tiden? å vite hva som er riktig og fortelle andre om det, er kanskje ikke den beste måten å være på.


Sentrale ideer: 

Fremmedgjøre andre; føler seg fremmedgjort; søker perfeksjon; dypt ønsker kjærlighet; transformasjon fremover. 

Stikk ord:

unikhet, vennskap, aksept.


Meditasjon:

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted. Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet.Tenk på menneskene i livet ditt. finn noe bra med alle mennesker som kommer inn i tankene dine (uansett hvem de er eller hvordan du føler om dem) før du løslater dem. du vil vite at denne meditasjonen er avsluttet når ikke flere kommer frem. Skriv ned hva du får inn og hva du følte. lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar