Dagens Tarot Kort Tirsdag 6 Oktober 2020

Stjernen og ti av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Hverdagen er en utfordring, noen vanskeligere enn andre, men det betyr ikke at du ikke kan komme over dem. Ikke la tankene dine manipulere deg til å tro at du ikke er god nok, og at du ikke vil lykkes. Du kan bare være så god som du tror du er. Så hvis det ikke er nok, da må du tro at du er bedre. Endre hvordan du føler deg. Hvis du ikke har lyktes tidligere, trenger ikke det å bety at du ikke vil lykkes nå . Fortiden er fortiden nåtiden er nåtiden. Med hver utfordring lærer du nye ting, og du blir sterkere og smartere av den. Du er klar nå for å få den suksessen du vil ha i livet. Start med å føle at det er ekte og gå derfra. Ikke gjør det du kan gjøre i dag i morgen, gjør det i dag

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The star and ten of pentacles

Everyday is a challenge, some harder than others, but that doesn't mean you can't over come them. Don't let your mind manipulate you into believing you're not good enough and that you won't succeed, because you can only ever be as good as you believe yourself to be. So if its not enough believe yourself to be better. Change how you feel about you. If you didn't succeed in the past that doesn't have to mean that you won't succeed now either. The past is the past the present is the present. With each challenge you learn new things and you become stronger and smarter from it. You are ready now to have the success you want in life. Start by feeling it to be real and go from there. Don't do what you can do today tomorrow, do it today.

Legg igjen en kommentar