Instinkt – Ulv av hvitt lys

Kort nr. 4  Instinkt – Ulv av hvitt lys.
For å gå inn i lyset, slipper vi av alle sanser bare ikke vårt rene instinkt. Når den er ufiltrert, fører den oss til  høyere grunn og hjelpere fra våre engler. Dette er en tid å være beskytteren eller å bli beskyttet. Du vil vite hvilken rolle du er i.

Det er en guide inne i oss.


Historien:
Ulv klatrer opp forræderske bergarter, øynene hans alltid festet på den høye bakken. I løpet av tiden han forberedte seg til å være en verge, trente hans mester han aldri om å vende tilbake. "Når vi ser bak, mister vi den energien vi skal bruke i fremtiden," sa hans mester. Ulvs forsvar er hans instinkt og han sanser farer. Derfor reiser ulv igjen og ser ikke bakover for å se sine fiender. Han klatrer usett, for bare de som søker en åndsguide kan se ham.

 

Inspirasjon:
Instinkt ditt er finjustert, så hvorfor tviler jeg på det? Din reise er guidet.


Personlig Inguiry:
Hvordan kan jeg mestre å slippe og fortsette? Stoler jeg på min indre veiledning?


Sentrale ideer:
Solotary reise; Ånd ligger på veien framover; ledet av Ånd; følger ditt instinkt.


Stikk ord:
Instinkt, guider, oppvåkning.

 

Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted. Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så tenk deg en fossefall som kommer ned fra fjellet. Ulv av hvitt lys står der og vinker til deg. Gå mot han. Når han leder deg, hva ser du? Snakker han til deg? Han kan ikke; Kommunikasjon tar mange former. Er han vennlig? Nøytral? Har du noen medfødt kunnskap om ham?Hvis han tillater det, se han inn i øynene. Tidligere usynlige hendelser kan nå bli avslørt for deg.

Skriv ned hva du får inn og hva du følte.

Legg igjen en kommentar