Dagens Tarot Kort Fredag 2 Oktober 2020

Solen og fem av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er en ny påminnelse for deg om ikke å bli sittende fast i fortiden. Det er tid for deg å slutte å være offeret i livet ditt og begynne å være helten. Ikke la tidligere situasjoner forskyge ditt nåværende liv. Forstå at det har vært vanskelige tider, både fysisk og følelsesmessig. Dette betyr ikke at du skal ha sorgen og selvmedlidenhet med deg inn i fremtiden. I stedet prøv å se hvordan du har blitt sterkere av disse situasjonene, og hvordan du har lært av dette. Ta disse leksjonene med deg, men prøv å se dem som positive ting, ikke negative. Hvis du opplevde noe vondt, noe du angrer på eller sorg, vær takknemlig for at det skjedde da og at du er ferdig med nå. Det hjelper ikke å gråte over sølt melk som de sier. Kos deg med dagen i dag, fokuser på de små tingene i livet, omring deg med familie og venner eller kanskje bare en god film eller bok. Latter er tross alt den beste medisinen i livet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Sun and five of cups

Today is another reminder for you not to get stuck into the past. Its time for you to stop being the victim in your life and start being the hero. Don't let past situations cloud your present life. Understand that there have been difficult times, both physically and emotionally. This doesn't mean you should keep the sorrow and pitty with you into the future. Instead try and see how you have gotten stronger from these situations, and how you have learnt from this. Take these lessons with you, but try to see them as positive things not negative. If you experienced hurt, regret or sorrow, be thankful that it happened then and is done with now. It doesn't help crying over spilt milk as they say. Enjoy the day today, focus on the little things in life, surround yourself with family and friends or maybe just a good movie or book. Laughter is after all the best medicine in life.

Legg igjen en kommentar