Usikkerhet – Demon Rød Reinbue

Kort nr. 5 Usikkerhet - Demon Rød Reinbue: Energien som er kommet inn kan føre til frykt og stagnasjon. Mot er nødvendig hvis du skal være uredd og komme deg videre. Dette er et budskap om å vokse , til større energi og å påkalle mot fra kilden til å komme deg videre.

Den største motstanderen er den som bor inni meg.

 

Historien

Bob er en oppfinner, men avslutter aldri noe, gir alltid opp prosjektene, overbevist om at de er ubrukelige. En dag er han ferdig med noe og blir oppstemt, til en demon dukker opp og plager ham. Demon røde regnbuen består av vår største frykt, i en drøm oppdager Bob at han kan skille mellom ekte og innbilt frykt. Demon røde regnbuen kan ikke lenger hindre ham i å realisere drømmene sine.


Inspirasjon: 

Mirakuløse forandringer ligger foran oss. Livet tar alltid en tur til det bedre når vi møter våre demoner. Hold kursen, stole på at en alliert vil vises seg. Gaven av motgang blir aldri gitt uten evnen til å overvinne den.


Personlig henvendelse: Lytter jeg til frykten min? Hvordan kan jeg utnytte motet mitt?


Sentrale ideer: Å være modig; møte motgang; finne den enorm kraft i deg; undervurderer bidraget ditt.


Stikkord: Frihet, tapperhet, suksess.


Meditasjon:

Legg deg ned eller sitt i en god stille plass, pust inn med nesen og ut av munnen til du føler du er
helt avslappet og fra et sted der du føler finner fred, ta kontakt med to eller tre av dine åndelige beskyttere.
Når de vises eller du føler at de er der, uttrykk frykten din. Da vil beskytterne dine gi deg styrke og hjelpe deg med å bli større enn frykten din. Hvordan føler du deg nå? Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen. 

 

Hva står 1. chakra for , Rotchakraet, farven er Rød. 

La intuisjonen din være din guide.

Jording ,livsviktig, seksuell, lidenskapelig, energisk, kraftfull.

Legg igjen en kommentar