Dagens Tarot Kort Onsdag 30 September 2020

Narren og ti av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag kan det føles litt for overveldende som om det føles som om ting er for godt til åvære sant. Du må kanskje ta et skritt tilbake og se på hele bildet. Lurer du kanskje deg selv til å tro at alt er perfekt? Håndterer du ikke situasjonen din ordentlig? Kanskje gjemmer du deg bak ideen om at alt er bra, slik at du ikke trenger å gjøre noe mer arbeid. Dessverre vil det alltid være ting du trenger å jobbe med, og i dag er ikke noe unntak er jeg redd. Slutt å leve i en fantasi, arbeid i stedet for det og gjør det til en realitet. Sett mål for deg selv og begynn å jobbe med hvordan du kan oppnå dem. Begynn i det små slik at du vet at du kan gjøre det, og derfra begynner du å drømme stort. Bare ta ett skritt av gangen.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The fool and ten of cups

Today may feel a bit too overwhelming as if it feels like things are too good to be true. You might need to take a step back and look at the picture as a whole. Are you maybe tricking yourself into believing everything is perfect? Are you not dealing with your situation properly? Maybe you are hiding behind the idea that everything is great so that you don't have to do any more work. Unfortunately, there will always be things you will need to work on, and today is no exception I'm afraid. Stop living in pretence, instead work for it and make it a reality. Set goals for yourself and start working on how to accomplish them. Start small so that you know you can do it and from there, start dreaming big. Just take one step at a time.

Legg igjen en kommentar