Dagens Tarot Kort Fredag 25 September 2020

Magikeren og tre av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort handler om læring og undervisning. Å bruke det du har lært i ditt daglige liv og videreføre den kunnskapen til andre. Du har makten til å skape hva du vil, du trenger bare å bruke all din energi på det og forbli fokusert. Tiden til å iverksette tiltak er nå, ikke vent til øyeblikket passere, da vil det være vanskeligere å fortsette. Dette gjelder de fleste områder i livet ditt, men mest når det gjelder din økonomiske sikkerhet. Hvis du har folk rundt deg, familie, venner eller
forretningsforbindelser, så be om deres ferdigheter og kunnskap for å hjelpe deg. Hvis du er alene, så forstå at du kan gjøre det, du trenger bare å tro på deg selv.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Magician and three of pentacles

Today's cards are all about learning and teaching. Applying what you have learnt to your daily life and passing on that knowledge to others as well. You have the power to create whatever it is you want, you just need to apply all your energy into it and remain focused. The time to take action is now, don't wait for the moment to pass as then it will be harder to keep going. This applies to most areas in your life but mostly when it comes to your financial security. If you have people around you, family, friends or business associates, then ask for their skills and knowledge to help you. If you are alone, then understand that you can do it you just need to believe in yourself.

Legg igjen en kommentar