Mirakel – sol skinner

Kort nr. 1  Mirakel - sol skinner: Den lyseste av alle tanker ligger i Sol skinner som en naturlig utstråling stammer fra ren integritet. Vær ærlig og rettferdig uansett hva. Med solens energier venter et mirakel. Du kjenner instinktivt hva som er autentisk; stol på dette.

Integritet er det som slår på lyset.


Historien:
Darkville er en by av selvsentrerte mennesker. En dag får Betty tilbake for mye penger etter et kjøp og hun returnerer de ekstra pengene. En strålende lys kommer pluselig frem fra stubben fra et dødt eiketre i sentrum av byen. Innbyggerne er forvirret av den plutselig lysstyrke, men de stiller heller ingen spørsmål eller forandre sine måter å lure folk på. En dag spør et barn hva som skjedde. Det fortelles at stubben skinner for alt som er bra i verden, og vises når en god gjerning blir utført. Innbyggerne i Darkville blir berørt og blir mere medfølende.


Insiration:
Lar du noen komme inn eller later du som du ikke ser dem?
Du kan ikke stenge ut smerte og sorg da vil du stenge ut glede og morro. Godheten eksisterer for å  gi magien integritet.


Personlig Forespørsel:
Essensen av inspirasjon er integritet. Kan man stole på det?


Viktige ideer:
Å være et lys, belyse veien for andre, da kommer miraklene.


Stikkord:
Integritet, gave, belønning.


Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappe så ser du for deg et varmt, gult lys som strømmer ned fra himmelen. Stå direkte under den pulserende energien som du står i dusjen og alt renner over deg.
Tillat alle materielle bekymringer å smelte bort. Sun Skinner vil snakke til deg nå. Når du er ferdig, gå tilbake til din normale bevissthet .Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar