Dagens Tarot Kort Mandag 14 September 2020

Keiseren og dronningen av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Det er på tide at du tar kontroll over økonomien, kjærlighetslivet og livet ditt generelt. Sørg for at du vet hva du gjør. Det er tid for deg å være din egen sterke fjell for en gangs skyld. Hvis du vil flytte, så flytt, ikke vent på at mulighetene går fra deg grip dem når de kommer. Du er sterk, og klar, dette er livet ditt så lev det. Ikke bekymre deg for andres meninger om hva du gjør eller sier. Fokuser på hvem du vil være og hvordan du vil at livet ditt skal være. Lytt til hjertet ditt når du føler deg overveldet, eller sitter fast i visse situasjoner der du trenger å ta avgjørelser. Det vil aldri lyve for deg, så du kan stole på det, bare prøv å ikke bli overemosjonell, da det er tankene dine som forstyrrer og ikke hjertet ditt.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Emperor and queen of cups

It is time for you to take control, control of your finances, your love life, and your life in general. Make sure that you know what you are doing. Its time for you to be your own strong rock for once. If you want to move, then move, don't wait for the opportunities to leave grasp them as they come. You are strong, and ready this is your life its time you lived it. Don't worry about others opinions on what you do or say. Focus on who you want to be and how you want your life to be. Listen to your heart when you're feeling overwhelmed, or stuck in certain situations, where you need to make decisions. It will never lie to you so you can trust it fully just try not to get overemotional as then that is your mind interfering and not your heart.

Legg igjen en kommentar