Dagens Tarot Kort Torsdag 10 September 2020

Ypperste presten og pasjen av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at det er på tide for deg å begynne å kommunisere med de rundt deg. Kanskje du har vært en av disse menneskene som alltid prøver å behage alle andre, og på grunn av det fokuserer du aldri på det du vil ha i livet. Slutt å lage unnskyldninger og gå rundt grøten. Hvis du trenger å si noe, si det tydelig, slutt å være redd for hva andre kan tenke. I dag er det på tide å fortelle de rundt deg hva det er du vil ha i livet, og at du noen ganger må si nei slik at du kan si ja til deg selv. Livet handler om å gi og motta, så det er på tide at du begynte å fokusere på din egen åndelige reise og ikke alle andres.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Hierophant and page of swords

Today's cards suggest it is time for you to start communicating with those around you. Maybe you have been one of these people who always try to please everyone else, and due to that you never focus on what you want in life. Stop making excuses and beating around the bush. If you need to say something, say it clearly, stop being afraid of what others might think. Today it is time for you to tell the ones around you what it is you want in life and that sometimes you will have to say no so that you can say yes to yourself. Life is about giving and receiving, so its time that you started to focus on your own spiritual journey and not everyone else's.

Legg igjen en kommentar