Dagens Tarot Kort Torsdag 3 September 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 3 September 2020

Dommeren og fem av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at konflikten du har hatt i fortiden din kan komme tilbake i dag. Det er viktig å ikke la dette ta det beste ut av deg, og husk at fordi noen ikke var enig med deg eller du med dem, betyr ikke at du ikke kan begynne å forstå.
Hvis du sliter i et forhold, hjemme, eller kanskje til og med på jobben, må du huske å kommunisere. Si tankene dine, ikke la alt være låst inne til siste øyeblikk, slik at det blir et argument i stedet for en normal diskusjon. I dag er dagen du kan endre dette, forstå at det er viktig å snakke om de små tingene like mye som de store. Prøv å ikke holde alt stengt inne, da vil det bare ende opp med at alt blir enda verre, og konflikter vil føre til store problemer.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Judgment and five of wands

Today's cards suggest that the conflict you have been facing in your past may be coming back today. Its important not to let this get the best of you, and remember that's just because someone doesn't agree with you or you with them, doesn't mean you can't come to an understanding. If you're struggling in a relationship, or at home, or maybe even at work, you need to remember to comunícate. Speak your mind don't leave everything to last minute so that it becomes an argument instead of a normal discussion. Today is the day where you can change this, understand that its important to talk about the small things just as much as the big ones. Try not to keep everything bottled up, as then you will just end up feeling even worse and conflicts will leave to major problems.

Legg igjen en kommentar