Dagens Tarot Kort Onsdag 2 September 2020

Dagens Tarot Kort Onsdag 2 September 2020

Den hengte mannen og ti av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er det ikke dagen for deg å la usikkerheten stoppe deg. Uansett hvor enkelt det er å holde deg i komfortsonen din, og ikke utfordre deg selv, I dag er ikke denne dagen. Ber deg ikke om å løpe maraton, men kanskje en power walk eller en lett jogg for å starte. Begynn i det små slik at du ikke faller tilbake til gamle vaner. Som de sier Roma ble ikke bygget på en dag. Det betyr ikke å si at du heller bør slutte. Vær aktiv, følg planen din og få drømmene dine til å lykkes. Dette er imidlertid ikke tiden for å starte noe nytt igjen, så fokuser på det du allerede har, og jobb med det først. Hvis du er usikker på hvordan du kan fortsette, ta et skritt tilbake og prøv å se situasjonen fra et eksternt synspunkt, da kan dette hjelpe deg med å overvinne de små hindringene du kan møte i fremtiden.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 399Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The hanged man and ten of pentacles

Today is the day for you to not let your insecurities stop you. No matter how easy it is to stay in your comfort zone, and not challenge yourself, today is not that day. Its not asking you to run a marathon, but maybe a power walk, or a light jog to start. Start small so that you don't fall back into old habits. Like they say Rome wasn't built in a day. That doesn't mean to say that you should stop either. Be active, follow your plan, and make your dreams succeed. This isn't, however, the time to start something new again, so focus on what you already have and work on that first. If you are unsure on how to carry on, take a step back and try and see the situation from an outside point of view, this can help you overcome the small obstacles you may be facing in the future.

Legg igjen en kommentar