Dagens Tarot Kort Tirsdag 1 September 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 1 September 2020

De elskede og knekten av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler alt om ditt emosjonelle selv det gjelder både innover og utover. Ikke vær redd for å vise hvem du er, eller om du vil endre til hvem du vil være. Livet handler om endring og fremgang. Hvis du føler at noe mangler, så finn ut hva det er. Hvis du er i et forhold, og det er liten eller ingen kommunikasjon, så er det din manglende brikke. Hvis du starter en bedrift og ikke har troen på deg selv, at du tror du ikke er god nok til å lykkes, så er det din manglende brikke. I dag handler det om å finne ditt manglende stykke. Gjøre livet ditt hel. Følelser er aldri en dårlig ting og det å vise andre at du blir følelsesmessig betyr ikke at du er svak. Dette er spesielt for alle dere menn der ute. Når du er komfortabel med det emosjonelle selvet ditt, kan du alltid finne løsningen på hindringen før det blir et problem. Lytt til hjertet ditt og la det guide deg, du vet at du fortjener det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The lovers and Knight of Cups

Today is all about your emotional self inwards and outwards. Don't be afraid to show who you are, or change into who you want to be. Life is all about change and progress. If you feel like something is missing then find what that is. If you're in a relationship and there is little to no komunication then that's your missing piece. If you are starting a business and don't have the belief in yourself that you're good enough to succeed then that's your missing piece. Today is all about finding your missing piece. Make your life whole. Emotions are never a bad thing and showing to others that you get emotional does not mean your weak. This is especially for all you men out there. Once you are comfortable with your emotional self then you can always find the solution to the obstacle before it becomes a problem. Listen to your heart and let it guide you, you know you deserve to.

Legg igjen en kommentar